Curs subvencionat: Anglès C.1.B.

Cursos adreçats prioritàriament a treballadors en actiu
El curs d’Anglès C.1.B. de 60 hores et capacitarà per utilitzar l’idioma amb flexibilitat, eficàcia i precisió per participar en tot tipus de situacions, en els àmbits personal, públic, acadèmic i professional, que requereixin comprendre, produir i processar textos orals i escrits extensos i complexos, en diverses varietats estàndard de la llengua, amb un repertori lèxic ampli, i que versin sobre temes tant abstractes com concrets, fins i tot aquells amb els quals el parlant no estigui familiaritzat.

Informació del curs:

  • Data inici: 07/05/19
  • Data final: 11/07/19
  • Horari: dimarts i dijous de 18.30 h. a 21:30 h.
  • Lloc: UEA (Ctra. de Manresa, 131 d’Igualada

Consulta la nostra web, per veure els requisits i la documentació necessària per a la inscripció.

Cursos adreçats prioritàriament a treballadors en actiu. Les persones en situació d´atur es podran apuntar en llista d’espera i cobriran les places disponibles. Les places s’atorgoran per rigorós ordre d’inscripció.

No s’admeten inscripcions per fax o correu electrònic. El nostre horari d’atenció és el següent: de dilluns a dijous de 9 h. a 14 h. i de 15 h. a 19:00 h. i divendres de 9 h. a 15 h.

La UEA es posarà en contacte amb les persones seleccionades mitjançant correu electrònic com a mínim una setmana abans de la data d’inici prevista. També ens posarem en contacte per e-mail amb les persones que no puguin accedir al curs per informar-los que estan en llista d’espera.

Si teniu qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu [email protected]

Formació totalment subvencionada per:

Logo Consorci i SEPE