Curs subvencionat: Operacions bàsiques en planta química

Cursos adreçats prioritàriament a treballadors en actiu
Objectius del curs:

 • Desenvolupar correctament els diferents processos de planta i fabricació en planta química.
 • Consolidar coneixements bàsics dels processos que es desenvolupen en una planta química i afavorir la comprensió de la feina de forma integral.Cursos adreçats prioritàriament a treballadors en actiu

Programa del curs:

 1. Productes, processos i serveis.
 2. Preparació i tractament de matèries primeres i productes químics. Identificació i transport de productes químics. Emmagatzematge de productes químics. Iden-tificació i control de matèries químiques. Assegurament de la qualitat. Sistemes de gestió de la qualitat. Inspeccions i assajos per al control de la qualitat. Mostreig per al control de la qualitat.
 3. Processament de materials sòlids.
 4. Processament de materials líquids i gasos.
 5. Serveis auxiliars de procés químic
 6. Preparació i posada a punt d’instal·lacions i equips auxiliars. Operacions bàsi-ques de manteniment dels equips i instal·lacions.
 7. Operacions de procés en planta química
 8. Característiques dels processos de producció químics industrials. Operacions necessàries per a la preparació de màquines i equips. Distribució de materials. Conducció del procés de producció. Envasat de matèries químiques i productes.
 9. Instrumentació i control
 10. Posada en marxa i parada d’equips. Paràmetres de control d’un procés químic industrial. Equips de mesura. Tècniques de regulació. Panell de control d’un sistema de control.

Informació del curs:

 • Data inici: 16/09/19
 • Data final: 11/11/19
 • Durada total: 50 h.
 • Horari: dilluns i dimecres de 18:00 h. a 21:00 h.
 • Lloc: UEA (Ctra. de Manresa, 131 d’Igualada

Cursos adreçats prioritàriament a treballadors en actiu. Les persones en situació d´atur es podran apuntar en llista d’espera i cobriran les places disponibles. Les places s’atorgoran per rigorós ordre d’inscripció.

No s’admeten inscripcions per fax o correu electrònic. El nostre horari d’atenció és el següent: de dilluns a dijous de 9 h. a 14 h. i de 15 h. a 19:00 h. i divendres de 9 h. a 15 h.

La UEA es posarà en contacte amb les persones seleccionades mitjançant correu electrònic com a mínim una setmana abans de la data d’inici prevista. També ens posarem en contacte per e-mail amb les persones que no puguin accedir al curs per informar-los que estan en llista d’espera.

Si teniu qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu [email protected]

Formació totalment subvencionada per: