Insertdigital és un projecte on podràs gaudir del curs Transformació digital i vendes. El faràs a distancia i podràs fer pràctiques en empresa.

Dirigit a joves entre  joves entre 17 i 29 anys, donats d’alta a garantía Juvenil i al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Insertdigital és un projecte pilot que treballa per aconseguir millorar les oportunitats de formació i inserció dels joves que viuen fora de les àrees urbanes treballant format blended (presencial + virtual) i fomentant les professions vinculades a l’àmbit digital, un dels que més oportunitats de feina està generant.

 

Per participar-hi heu de ser joves entre 17 i 29 anys, amb motivació per l’àmbit digital. Us haureu d’inscriure al Garantia Juvenil i com demandants d’ocupació o de millora. La vostra orientadora us ajudarà.  Si viviu en pobles amb dificultats de transport no us preocupeu: l’orientadora us visitarà al vostre poble i us pagarem els desplaçaments que inclogui el programa. Una gran part del projecte el fareu des de casa.

 

Tindreu un acompanyament intensiu basat en el treball de millora de les competències, és a dir, les habilitats que us permeten l’acompliment eficaç de les tasques que us demana una feina. Aquest acompanyament, que realitzarà una orientadora, serà presencial i també virtual (online, a través d’una plataforma), amb espais individuals i grupals. Al final del projecte:

 

  • Us trobareu millor situats pel que fa al vostre projecte professional i haureu millorat la vostra ocupabilitat a curt o mig termini.
  • Haureu millorat les vostres competències, tant tècniques, com digitals, com transversals i comptareu amb un currículum per competències que facilitarà la vostra inserció.

 

Us proposem una formació online molt pràctica de 300 hores sobre transformació digital i vendes a través d’estratègies digitals, amb pràctiques en empreses, que us facilitaran trobar feina a la vostra comarca, directament o a través del teletreball.

 

El projecte durarà fins el 31 de desembre de 2019.

 

Més informació a www.vegga.cat.

I al telèfon 938051585

e-mail:  [email protected]