ANALISTA PROGRAMADOR PHPPer a important indústria situada a la zona Anoia.


Funcions del lloc de treball:

FUNCIONS :

-Un 50% de la seva tasca consistirà en la gestió de projectes interns per als diferents departaments de la companyia (presa de requeriments els responsables de departament, contacte amb proveïdors, subcontractació, seguiment dels projectes, etc…). Els projectes corresponen al desenvolupament d’intranets i eines de gestió, generalment amb PHP).

-El 50% restant el dedicarà a la integració a l’ERP de la companyia (de nova implantació recent) de les diferents eines que s’han desenvolupat (amb PHP principalment) a mida a l’empresa.


Requisits:

REQUISITS :

-Formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions, Desenvolupament d’Aplicacions Web, etc… o bé a nivell de Grau en Enginyeria Informàtica.

-Experiència mínima de 1-2 anys en desenvolupament d’eines i aplicacions

-Domini de programació amb PHP

-Capacitat de relació interpersonal, per a la presa de requeriments amb responsables de diferents departaments, empreses externes, etc… i capacitat de prendre decisions.


Què ofereix:

Oferim un contracte laboral estable, horari partit de dilluns a dijous de 8:30h a 17:30h i divendres intensiu mati i una retribució econòmica negociable.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AP_PHP


Formulari de contacte:


Emplena el seguent formulari i en breu ens posarem en contacte.

Acepto la política de privacitat