CONDUCTOR DE GRUA I SUPORT A ZONA BLAVA
SIMA, Societat Municipal de gestió d’aparcaments  públics i zones blaves d’Igualada selecciona per a incorporar  de forma indefinida un/a :

CONDUCTOR DE GRUA I SUPORT A ZONA BLAVA


Funcions del lloc de treball:

S’ocuparà de la conducció, càrrega/descàrrega i manteniment de la grua d’arrossegament de vehicles així com de les gestions administratives corresponents. També donarà suport a la zona blava, actuant de forma periòdica com a Agent de Zona Blava  controlant el correcte aparcament  i el temps d’estacionament dels vehicles, així com de formular si s’escau, denúncies per infraccions en l’estacionament d’horari limitat.


Requisits:

Estem buscant una persona polivalent, capaç de dur a terme les funcions descrites, amb carnet de conduir de la classe C+E, i coneixements d’informàtica a nivell d’ usuari. Haurà de tenir disponibilitat horària per a adaptar-se a treballar en diferents torns horaris de matí tarda i nit.


Què ofereix:

Oferim un contracte laboral indefinit des del primer dia i una retribució econòmica de 20.214 € bruts anuals més complements.


Empresa sol·licitant:

Les persones interessades hauràn d’enviar un CV per e-mail a cv@jregordosa.com indicant la referència SIMA o bé entregar-lo a les nostres oficines del c/ Sant Magí, 2 1r 5a d’Igualada.


Formulari de contacte:


Emplena el seguent formulari i en breu ens posarem en contacte.

Acepto la política de privacitat