DELINEANT PROJECTISTA AMB SOLIDWORKSEnginyeria situada a Masquefa (Anoia) selecciona un/a :

PROJECTISTA / DISSENYADOR (SOLIDWORKS)


Funcions del lloc de treball:

S’incorporarà a l’equip tècnic de l’empresa per a realitzar tasques a nivell de Tècnic avançat en Solidworks treballant com a Projectista i Dissenyador de maquinària pels clients de l’empresa. Treballarà a les instal·lacions dels clients (principalment empreses fabricants de maquinària industrial) ubicats principalment a la província de Barcelona, donant suport als seus tècnics com a extern expert en l’eina Solidworks, software del qual la companyia n’és especialista


Requisits:

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Disseny en Fabricació Mecànica, Disseny Industrial, Delineació o similars o bé a nivell d’Enginyeria Tècnica Mecànica que aporti coneixements de Solidworks i una mínima experiència en oficina tècnica o en tasques a nivell de projectista. Haurà de tenir disponibilitat per a treballar a les instal·lacions dels clients de l’empresa (zona geogràfica : província de Barcelona).


Què ofereix:

Oferim contracte estable, jornada complerta amb horari partit i formació continuada a nivell d’ USUARI EXPERT en el software Solidworks. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

 

 


Empresa sol·licitant:

J.REGORDOSA RECURSOS HUMANS

C/Sant Magi, 2  1r 5a  ·08700 Igualada·

938048815 · www.jregordosa.com


Formulari de contacte:


Emplena el seguent formulari i en breu ens posarem en contacte.

Acepto la política de privacitat